Princíp viazanosti a verejná správa - Maslen, Michal
Pojem právny štát. Princíp viazanosti právom a právo na dobrú verejnú správu. Požiadavka rešpektovania medzinárodných zmlúv a všeobecných zásad ovládajúcich právo.