Rozlišovacia spôsobilosť farby ako označenia spôsobilého byť samostatným predmetom ochrannej známky - Zlocha, Ľubomír, 1988-
Pojem abstraktná farebná ochranná známka. Relevantné právne predpisy. Vnútroštátna právna úprava. Podmienky zápisnej spôsobilosti označenia tvoreného výlučne farbou do registra ochranných známok.