Techniky spojování ve výrobě kartonáže - Vítek, Miloslav
Druhá časť článku o technikách spájania vo výrobe kartonáže je zameraná na zošívanie obalových prostriedkov predtvarovanými sponkami, uzatváranie tovarom naplnených krabíc, zošívanie dna krabíc a iné rôzne aplikácie automatického zošívania.