Účtovníctvo podnikateľov v roku 2015 - zmeny v účtovných predpisoch - Pastierik, Vladimír
Novela zákona o účtovníctve č. 333/2014 - účinná od 1.1.2015. Nové veľkostné triedenie účtovných jednotiek (mikro účtovné jednotky, malé účtovné jednotky, veľké účtovné jednotky) je povinné.