Teoretické prístupy k identifikácii vnútornej štruktúry funkčných mestských regiónov na Slovensku - Tóth, Vladimír
Funkčné mestské regióny na Slovensku. Autor sa pokúša na základe zahraničnej literatúry teoreticky odvodiť vhodné metódy na definíciu vnútornej štruktúry v už identifikovanom systéme funkčných mestských regiónov na Slovensku.