Možnosti ovplyvňovania organizačnej kultúry rozmiestňovaním zamestnancov - Stachová, Katarína
Súčasný stav a úroveň zamerania sa organizácií pôsobiacich na Slovensku tak na organizačnú kultúru ako celok, ale aj zameranie sa organizácií na ňu v kontexte rozmiestňovania zamestnancov. Organizačná kultúra ako osobnosť podniku