Logistika piva: Čím jednoduchšie, tým lepšie - Brezovský, Jozef
Špecifiká logistiky piva. Distribúcia piva k odberateľom. Preprava vo fľašiach nákladnejšia ako v sudoch. Skladovanie piva v sudoch. Vratné obaly. Pivo - sezónny sortiment.