Výroba a IT idú ruka v ruke - Schwob, Rostislav
Automobilový priemysel ako najdôležitejšie priemyselné odvetvie na Slovensku. Zvyšovanie požiadaviek informačných technológií. Podnikový ERP systém už nestačí. Tlak na výmenu dát. Budúcnosť je v on-line riešeniach.