Metoda fundamentální analýzy použitá ke komparaci výnosnosti akciových portfolií a akciových indexů - Gottwald, Radim
Charakteristika a aplikácia modifikovanej metódy fundamentálnej analýzy, ktorá umožňuje na základe ocenenia akcií komparáciu výnosnosti akciových portfólií a akciových indexov so zohľadnením rizikových akciových portfólií.