Vedľajšie vety príslovkové účelové IV. - Flochová, Eleonóra
Vedľajšie vety v nemeckom ekonomickom texte. Analýza odborného textu. Účelové vety nie sú v nemeckých ekonomických textoch veľmi frekventované. Účelové spojky a príslovky.