Zločiny bielych golierov - Petková, Zuzana
Najvyšší súd potvrdil tresty pre zločineckú skupinu, ktorá pripravila štát na podvodoch s DPH o milióny eur. Zločinecká skupina ako najvyššia forma páchania kriminality. Podvody s webkartami. Fiktívne obchodovanie s investičným zlatom, platinou, slnečnicovým olejom, ryžou, cukrom.