Grécke salto je len začiatok - Obradovič, Filip
Rebeli z radikálnej ľavicovej strany Syriza začali vládnuť. Grécka vláda vyjednala predĺženie súčasného balíka pomoci o ďalšie štyri mesiace výmenou za reformy. Úlohou lídrov Grécka je vymyslieť, ako sa dostať zo začarovaného kruhu.