Baltské trio má obavy z Moskvy - Pressburg, Adrian Peter
Estónske voľby poznačené strachom pred ohrozením z Ruska. Prezývka baltskí tigri pre trojicu štátov - Estónsko, Lotyšsko a Litva. Hospodársky a politický vývoj poznačený dvomi medzinárodnými zlomami z leta a jesene 2008. Poľsko ako dôležitý spojenec pre pobaltskú trojicu.