Kráľ mlieka spod Tatier - Haluza, Ivan
Podnikanie Mikuláša Bobáka v rôznych oblastiach. Víťaz v boji o slovenské mlieko. Tatranská mliekareň so značkou Tami. Spracúvanie mlieka tromi mliekarňami v Kežmarku, Nitre a Senici. Tŕnistá cesta k mlieku. Devíza Tatranskej mliekarne - plesňový syr typu camembert. Vývoz do Maďarska a Česka.