Ostré boje o bryndzu - Haluza, Ivan
Pokuta pol milióna eur od Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR za Tatranskú bryndzu dovážanú z Poľska. Príčina pokuty - znížený obsah ovčieho syra. Obrana Tatranskej mliekarne. Chystaná žaloba proti pokute. Obchodné spory o tvarohové krémy.