Tri prúžky blednú - Legéň, Marek
Športová značka Adidas na futbalovom šampionáte. Boj titanov na trhu športového oblečenia a vybavenia. Zaostávanie Adidasu za Nike. Hospodárske výsledky dvoch rivalov (2010-2014). Akvizícia značky Reebok. Problémy v marketingu. Zvýšenie marketingových výdavkov. Päť faktov o Adidase. Futbalista Lionel Messi - najznámejšia tvár Adidasu.