Postavenie Ruskej federácie v globálnej ekonomike - Nerečová, Daniela
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Vývoj hrubého domáceho produktu v období 2000-2013. Index spotrebiteľských cien. Platobná bilancia.