Technológia, ktorá sa vám dostane pod kožu - Biel, Marián
Kancelárske stredisko Epicenter v Štokholme umožnilo svojim zamestnancom používať podkožné čipy - RFID implantáty. Používanie podkožných čipov namiesto prtístupových kódov a kartičiek. Podobné zámery aj v USA. Implantácia čipov, ktoré sa nedajú sledovať cez GPS. Chýbajúca dôvera k tejto technológii. Nebezpečné veci.