WMD Proliferation in the Mediterranean and the Middle East Region and Its Implications for the Security of the EU - Kazanský, Rastislav
Analýza vplyvu šírenia zbraní hromadného ničenia v oblasti Stredomoria a Stredného východu na bezpečnosť a stabilitu krajín Európskej únie. Perspektívy pre odzbrojenie v regióne a hlavné podmienky pre odstránenie zbraní hromadného ničenia.