Effects of Knowledge Management Implementation in the ICT Sector - Miklošík, Andrej
Obsah manažmentu znalostí a jeho vzťah k ostatným disciplínam. Postupy zavádzania princípov manažmentu do podniku. Kategorizácia aktivít podľa ich vlastností. GEIT (Governance of enterprise IT - správa podnikového IT) a model KIP (knowledge-in-practice). Efekty adopcie znalostného manažmentu v ICT (IKT) sektore na Slovensku.