Obama: zlý, ale šťastlivý - Johnson, Paul
Aký je B. Obama prezident. Finančne náročný a neefektívny projekt - ObamaCare. Americká ekonomika na dobrej ceste, zatiaľ čo európska je v útlme. Úspešné frakovanie bridlicového plynu. Zblíženie Baracka Obamu s Hillary Clintonovou, súperkou v nastávajúcich prezidentských voľbách. Slabé pokusy umlčať ISIS. Európa a boj proti islamskému terorizmu. Chýbajúce vodcovstvo.