Metodické aspekty hodnocení nákladové efektivity zdravotní péče - Strachotová, Dana
Farmakoekonomický výskum a štúdie typu cost-of-illness, ktoré sú predpokladom analýz typu cost-effectivenes a farmakoekonomických modelov. Farmakoekonomika ponúka sofistikované riešenia a umožňuje racionálne rozdelenie zdrojov v rozpočte zdravotníctva.