Senior's Lifestyle and Their Choice - Lesáková, Dagmar, 1949-
Rola psychografikov a životný štýl v segmentácii trhu. Vlastnosti maloobchodných sietí a nákupné skúsenosti. Motívy k podpore predajcu zákazníkom. Lojálny zákazník. Vlastnosti životného štýlu zistené na základe aktivít, záujmov a názorov dôchodcov.