Hodnotenie finančnej situácie vybraných MSP zapojených do 7RP - Lešková, Ľubica, 1988-
Hodnotenie finančnej situácie v MSP zapojených do 7RP v programovacom období 2007-2013 na základe vybraných pomerových finančných ukazovateľov a bankrotných modelov. Pre istotu interpretovaných výsledkov je potrebné poznať hlbšie jednotlivé aktivity podniku a s tým súvisiace zmeny v štruktúre kapitálu.