European Banking Network in Light of the Single Supervisory Mechanism from the Network Analysis Perspective - Širaňová, Mária
Topologické aspekty európskej bankovej siete v ekonomickom priestore E13. Asymetria rozmiestnenia a tvorba klastrov. Závislosť domáceho a zahraničného bankového sektora (Fagiolo index) medzi krajinami. Európsky jednotný mechanizmus dohľadu - definícia a právna úprava.