Quality policy on regional markets - Košútová, Tatiana, 1962-
Aktuálna filozofia vývoja kvality originálnych a tradičných poľnohospodárskych výrobkov na vnútornom trhu. Registračný proces výrobku. Analýza aktuálneho stavu registrovaných produktov s označením PGI (protected geographical indications), PDO (protected designations of origin) a TSG (traditional specialities guaranteed).