Využití metody scénářů při oceňování podniku - Špaček, Miroslav
Oceňovanie podniku predstavuje právno- ekonomický proces, ktorý ovplyvňuje vzťahy medzi záujmovými skupinami, vlastnímkmi podniku a investormi. Oceňovanie súvisí s radou transakcií, ako sú fúzie a akvizície spoločnosti. Voľby vhodnej metódy oceňovania.