Institucionální versus neoklasická ekonomie - Wawrosz, Petr
Vznik, vývoj, postavenie a podstata inštitucionálnej ekonómie. Rozlíšenie inštitucionálnej ekonómie od neoklasickej ekonómie. Charakteristika jednotlivých prístupov k inštitúciám a teórie zaoberajúce sa ich vznikom.