Slovenské poľnohospodárstvo v kontexte štátov EÚ - Chrastinová, Zuzana
Porovnanie výsledkov slovenského poľnohospodárstva so štátmi EÚ. Slovenské poľnohospodárstvo prešlo za posledné roky zložitým vývojovým obdobím recesie a v súčasnosti pretrváva v stagnácii až v poklese rozhodujúcich ekonomických a výrobných ukazovateľoch v porovnaní s väčšinou štátov EÚ.