Řízení mobility a její vliv na efektivitu organizací - Linhartová, Lucie
Zameranie sa na príčiny a dôsledky nedostatkov personálnej práce v organizáciách. Praktiky a súčasný stav v riadení mobility v organizáciách. Zásady odstránenia nedostatkov, ktoré vedú k vyššej efektivite práce.