Techniky spojování ve výrobě kartonáže - Vítek, Miloslav
Spájanie ako posledná operácia z hlavných technologických operácií vo výrobe lepenkových obalov. Technika zošívania obalov. Poloautomatické zošívacie stroje. Automatické zošívacie stroje. Rohové zošívanie.