Další automobilová revoluce přichází - Roubík, Hynek
Doba autonómnych vozidiel sa neodkladne blíži. Množstvo firiem už autonómne vozidlá testuje a hovorí o ďalšej automobilovej revolúcii. Definícia autonómneho vozidla. Minimálny zásah človeka do riadenia. Vývojári autonómnej technológie. Štyri základné piliere pre dosiahnutie autonómneho fungovania vozidla. Otázka etiky a hackerských útokov.