Bariéry rozvoje malých a středních podniků - Hodinková, Monika
Zhodnotenie súčasnej situácie malých a stredných podnikov v Českej republike, identifikácia hlavných prekážok ich rozvoja a návrh opatrení vedúcich ich odstráneniu.