Development of the Slovak Economy and its Competitiveness after the Euro Adoption - Vološin, Martin
Konkurencieschopnosť slovenského hospodárstva po prijatí eura v roku 2009. Faktory negatívneho vývoja a pokles globálneho dopytu. Zotavenie globálnej ekonomiky a faktory konkurencieschopnosti, ako je napríklad podpora výskumu a vývoja, vzdelávanie a inovácie.