Diskuse o vysokorychlostní železnici v ČR je na pořadu dne - Cempírek, Václav
Konferencia na tému vysokorýchlostnej železnice v Prahe v minulom roku. Projekt stavby vysokorýchlostnej železnice. Japonské rýchlovlaky. Ciele rýchlej železnice. Náklady a nároky na priestor. Zodpovedajúci vozový park.