Motivace zaměstnanců při tvorbě inovací v malém a středním podniku - Koudelková, Petra
Ekonomický rast firiem. Vzťah inovácií k rastu podniku. Problematika ľudského kapitálu. Prístup podnikateľov k motivovaniu svojich zamestnancov pri procese tvorby inovácií.