Cloud computing – možnosti a problémy užití - Pour, Jan
Cloud computing a jeho využitie pri poskytovaní informačných služieb externými poskytovateľmi. Podstata a rôzne formy služieb, ktoré sú prostredníctvom cloud computingu poskytované. Efekty a možné problémy spojené s cloud computingom, na ktoré je treba pamätať.