India sa otáča k Ázii - Pressburg, Adrian Peter
Pre Dillí je zbližovanie s Ruskom súčasťou hospodárskych integračných procesov na kontinente a nie politickým rusofilstvom. Konflikt na Ukrajine nepredstavuje pre Indiu brzdu v integračnom euroázijskom úsilí s Ruskom a Čínou. Má ísť o proces rozvrhnuteľný na desaťročia, ktorý už preberá funkciu motora svetovej ekonomiky.