Muž, ktorý rozhýbal Peugeot - Kvašňák, Lukáš
Rozhovor s predsedom predstavenstva PSA Peugeot Citroën o tom, ako vidí budúcnosť trnavského závodu v rámci koncernu a či PSA považuje technologické firmy Google alebo Apple za hrozbu pre odvetvie.