Vývoj světové ekonomiky (křehké oživení po hluboké recesi) - Spěváček, Vojtěch
Súčasna hospodárska situácia vo svete a ďalší vývoj, ktorý je ovplyvnený krízou finančného systému a hospodárskou krízou v rokoch 2008 a 2009. Pohľad na vývoj svetovej ekonomiky s prognózou na roky 2011 a 2012 a s odporúčaniami pre hospodársku politiku.