Dopad ekonomické recese na ekonomickou aktivitu cizinců v České republice - Pavelka, Tomáš
Analýza vplyvu na ekonomickú aktivitu cudzincov na českom trhu práce a ekonomická recesia. Vymedzenie cudzích štátnych príslušníkov na trhu práce. Celková ekonomická aktivita cudzincov. Problémy spojené so zamestnávaním cudzincov. Údaje z rokov 2008 až 2010.