Kultúrna politika Slovenskej republiky a vstup SR do Európskej únie - Krkošková, Zuzana
Kultúrna politika Európskej únie a jej ciele. Kultúrna politika Slovenskej republiky. Stratégia rozvoja kultúry Slovenskej republiky na roky 2014-2020.