<The> Effects of Irreversibility and Uncertainty on Business Investments: A New View of Investment - Belanová, Katarína, 1978-
Výskum v 53 podnikoch automobilového priemyslu v r. 2011 na Slovensku. Ortodoxná teória investovania. Prístup reálnych možností (opcií). ROA vs NPV - Analýza reálnych možností verzus čistá aktuálna hodnota. Empirická štúdia investičných prístupov na Slovensku.