SR a jej participácia v misii EUFOR ALTHEA - Kuchyňková, Michaela
Slovenská participácia v zahraničných operáciách. Prehľad názvov operácií a misií, ktorých sa SR zúčastnila. Reflexia regiónu západného Balkánu v zahraničnopolitickej a bezpečnostnej stratégii Slovenskej republiky. Misia EUFOR ALTHEA na území Bosny a Hercegoviny. Zapojenie Slovenska v operácii EUFOR ALTHEA.