Real options: New Phenomenon in Capital Budgeting - Belanová, Katarína, 1978-
Tradičná investičná teória. Prístup reálnych možností: nový pohľad na investovanie. ROA (analýza reálnych možností) verzus pravidlo čistej aktuálnej hodnoty (net present value rule). Náklady obetovanej príležitosti.