Kariéra a vzdelávanie - Matulčíková, Marta, 1964-
Analýza vzťahu medzi ukončeným formálnym vzdelávaním a následným prvým pracovným zaradením do pracovného procesu a potom následné celoživotné vzdelávanie, ktoré je významné pri budovaní kariéry a rozvoji preferovaných typov kariérnych dráh.