Východné partnerstvo EÚ a Slovensko - Ondriaš, Juraj, 1988-
Východné partnerstvo predstavuje dimenziu Európskej politiky susedstva zameranú na postsovietske štáty východnej Európy a Kaukazu. Obsah a náplň Východného partnerstva. Vilniuský summit v r. 2013. Slovensko vo Východnom partnerstve.