Spotreba potravín v SR pred a po vstupe do EÚ - Raneta, Leonid, 1982-
Súčasný stav skúmanej problematiky. Engelov zákon v praxi. Trendy spotreby potravín v SR v období do a po vstupe do EÚ. Spotreba vybraných druhov potravín na Slovensku v období rokov 1993-2013. Empirické výsledky.