Podnikatelské prostředí pro malé a střední podniky v České Republice - Žák, Milan
Definícia malých a stredných podnikov a ich pozícia v rámci EÚ. Prístup EÚ k malým a stredným podnikom. Hodnotenie podnikateľského prostredia a aktivity na podporu malých a stredných podnikov v ČR.