Nukleárna diplomacia s Iránom - Adašková, Daša
Charakterizácia konceptu nukleárnej diplomacie v teoretickej rovine. História a najvýznamnejšie fakty iránskeho nukleárneho programu. Priebeh diplomatických rokovaní s Iránom o jeho nukleárnom programe, ich výsledky.